Saturday, October 5, 2013

LIFE


Wassup guys , sorry lama tak update blog sebab sekarang ayah dah tak kasi Lala sentuh laptop lagi kerana telah 4 laptop saya rosakkan -,- entah cemana boleh rosak tah.

So okay saya sedang menjalani kehidupan bahagia saya di SMK P11(1) . Okay i thought i will not be happy here, but honestly i'm happier here and i can fit in very easily . I have lots of friends, and Im a happy 'pengawas koop' , 'kakak pie' and bla bla bla hahahaha .

Firstly, I'm in love with my classmates . They are super-sporting and gila gila and lebih kurang je otak kami and tak serious and degil and nakal and tak dengar cakap cikgu hahaha maybe thats why kelas kami femes masa mesyuarat *cikgu ainy cakap* :( hmm sobs sobs . 



ni masa sebelum Fatini Aida pindah






a few memories w/ Fatini Aida


  "Rezeki datang dari sumber yang tidak dijangka"


   Thats what Ibu always said . and now, then I realized what she said was true. Idk I have no idea how or why and i can't recall how it happened. It happened so fast , and now my mother supplies shepherds pie for our sch co-op . 

   okay i think it all started when i always bring bekal to sch and I share it with my IBH friends. then one day, I brought only two pies so i ate it alone in class ((haha nmpk sgt kedekut)) then Fatini and Qama nak sikit, then Tinie kata "eh sedapla, ko jual lah" . since that dpt idea nak jual. Esoknya terus Lala bawak dua container - satu pie satu roti jual kat kelas hahahaha then orang start order and dorang start promote kat budak orchestra la gamelan la cikgu cikgu la lepastu alhamdulillah murah rezeki :) okay since i am a business-minded person, i thought of selling it at the sch coop haha but kena step by step la so first jadi pgws koop dulu then bgtau cikgu nak letak pie kat situ, and cikgu pun kasi hahaha. i would like to thank everybody who has bought my pies, roti or wtv i sold . thanks fr supporting, promoting and such you guys are great xx 


   but Ibu ada cakap "first you do it for fun, then you do it for money, then you do it for greed"  masha-Allah jauhkanlah kami dari ketamakan .



so these are a few pies yang sudah jatuh accident lol


Alhamdulillah, hasil jual pie dpt beli purse baru :3

Okay thats all for today, see ya later 
thanks for reading xx



No comments:

Post a Comment