Monday, January 21, 2013

SMK Putrajaya Presint 11(1)


Ingat lagi tak about my result ? Err k disebabkan result tu Lala berpindah ke sekolah baru, SMKP11(1) . At first, rasa mcm okay je tau. but lama-lama rasa semakin malas and one obvious thing I've noticed is Lala rasa Lala manusia paling bodoh dekat situ. kat sana semua pandai-pandai and tk bising gilaa macam 18 lah, ofcourse.

     But satu benda seghonok lagi is mostly budak sana friendly-friendly ohh. And, Lala dah ada kawaaaan :) tu yang paling sweet :* k, nama dia Nadia. Dia baik dan comel juga :) At first Lala masuk kelas IBK sama dgn dia but then Lala pindah IBH and dia stay IBK. then Lala tk mau ambik LK so Lala masuk IBK semula, and dia pulak masuk IBH sebab dia nak ambik LK :/ Alooo sedihnya kiterang tak sama kelas :'/

     Then, Lala punya jiran, nama dia Aida Nursheila. K, dia and kawan-kawan dia semua baik sangat :) serious melting, ecehh -,- But dorang kelas IBH, hurmmhurmmm :'( and dorang pandai pulak tuh, tu paling fun (Y) and nanti ingatkan kalau Lala tak faham apa-2 subjek suruh dorang ajarkan. hmmmmmmm :> 

     thenthen, budak lain pun sama jugaaa. Biasalah saya ni newbie manalah orang nak layan sgt saya nii kan. kepala otak kitorang belum bercampur lagi xD but okaylah, dorang friendly and rasa macam okaylah :) but Lala harap sangat dapat MRSM Kuching. sebaaaaab Lala tk suka subjek elektif yang ditawarkan kat sekolah tu :< 

No comments:

Post a Comment