Monday, December 17, 2012

PMR .


Hey, lama kan tak update blog ni. Busy PMR lah katakan, result aku bagusmana pun aku tak tahu -,- btw, wednesday ni ambil result PMR. I feel like dying. masing-masing sedara mara, sepupu sepapat yang tak pernah heran pun pasal aku whatsapp, IM semua suruh bagitahu result nanti. Then, aku dgn selambanya berkata, "eh, ape ni, i'm Form 2 lahh" , then ibu kata, lantak kau lah. 

Aku tahu ramai yg mendoakan result aku, tapi, usaha aku ? aku pun tak tahu entah banyak mana aku berusaha untuk strive 8As . Okay, I did my best. kalau diberi satu lagi peluang untuk re-sit PMR, aku tknk sebab aku malas nk baca balik buku tu semua. but, sometimes I really wish i could die. aku taknak tengok wajah kecewa family aku kalau aku tk dpt 8A. aku tahu aku tak cukup amalan nak mati, tapi alangkah sakitnya kalau kita tengok wajah orang hampa kecewa kerana kita :'(

Yesterday my family and I visited a relative, and walaupun dalam kesakitan, dia still tanya bila result keluar, and she said, "InShaaAllah you can get 8As girl". my mom was worried to, and she said, "jgn percaya sgt aqilah ni, entah berapa dia dpt nanti" . My parents also asked me when the results will be out but I didn't told them, aku ingatkan dorang dapat tahu sendiri. hihihi :) I thought of not telling them and ingatkan nk pergi ambil result sendiri nanti but, tak ke mak aku syak kalau aku keluar pakai baju sekolah ? o.O tapi nanti mak aku akan tahu juga, by fb. I have less than two days to repent. seandainya aku mati awal. 

No comments:

Post a Comment