Friday, December 21, 2012

CONFESSIONS.


Hey, may I confess something ? Eh belog aku sukahati aku lah kan. This is sooo related to my PMR results. Okay, actually, I kinda didn't expect I got 7As. I thought I got around 3-4, haha funny :D 

Actually, for me, 7A is something surprising for someone like me. For seorang yang kaki ponteng, menipu cikgu, menipu ibubapa, melawan cakap cikgu, menyumpah cikgu. K, aku tahu aku jahat -,- And yang pasal menipu ibu-bapa tu bukan sikit-sikit, I've lied to them this whole year.

 I told them there are no parents-teacher meeting, I went home late because there are no buses =_= 
K, how stupid. Actually, after class ends at 3.30. Aku pergi lepak dulu dengan Yoona. around 6 baru kiterang tgu bus and it is sooo obvious that buses are quite hard to get at that time. so kira-kira agak-agak dpt bus pukul 6.30, pukul 7 sampai rumah, then makan mandi siap-siap apa semua, after Ishak terus tidur. then around 3 in the morning, bangun siapkan hw lah konon, then online sampai pagi. 

then satu hari entah macamana boleh kantoi yg kelas aku habis awal, so since that habis kelas je terus balik :'( Ibu's car dh tunggu dpn sekolah. then lama-lama dah biasa hidup tk lepak, then i was like, focus belajar all day.

 then I'm a senior student. pengawas pun ramai kenal aku as budak yg tk potong kuku, dtg lambat, stokin pendek and such. and aku sentiasa bwk phone tapi tk pernah kena tgkp :) walaupun actually sepnjang musim sekolah, hanya tiga kali je aku tk bwk.

bukan tu je, dalam kelas aku selaluu pasang earphone dalam tdg especially dlm kelas maths and bm but alhamdulilah I got A for that. and satu lagi aku kuat mkn dalam kelas. Morning before class, aku bwk one plastic bag bekal, macam-macam i beli kt petronas, then bila habis je masa, bekal aku semua tinggal half :O this often happens in bm and sc class. but seriously class bm mmg sgt mengantuk, I thought i gonna fail this subject :/ sc pulak, masa belajar chapter4. that chapter is sooo freaking annoying me and the boys are laughing like crazy, so makanan ni boleh dikira to shut my mouth lah, hahaha.

Satu lagi, aku ponteng kelas dan kokurikulum semata-mata nak tengok bola. k sweet tak aku ?k, jangankan bola. aku sanggup ponteng demi teman ekaa cucuk duit dkt alam. bukan ekaa je, teman zakuan makan kfc, walaupun dia kedekut tak bagi aku :/ teman dania beli facewash, hahaha lawak-lawak. kerja aku memang teman orang je xD  hahaha, then balik ibu tanya, tadi belajar ape dekat sekolah ? looool, tipu sunat takpe :p 


tapi benda paaaaaaaling aku rindu is pergi pasar aftersch :) me and nab slalu puasa sunat, so every tuesday lepas kelas kami pegi pasar beli lauk berbuka. then satu gerai wajib singgah is gerai cekodok. sebab that abang is soooo cute, I even know his name - sebab dia tolong isi my borang soal selidik for kerja kursus geografi. then the whole form3 even the teachers knew I like him x) but now, hahahaha malu rasanya nak singgah gerai dia xD kalau pegi pasar dia selalu usha tapi buat taktau je :3

that are those things my parents didn't know and I guess it'll freak them out if they knew. but despite my naughtiness, I got this :')





No comments:

Post a Comment