Thursday, August 23, 2012

NEW ME :)



Hey Lala here :) Its been so long since Lala last update bloggie tersayang ni kann. Haha. Panjang ceritanya, orang-orang tertentu saja yg tahu *kenyit mata . Alhamdulillah, hidup sekarang pun makin best, makin gempak. Ramai kawan baru, dah ada kesedaran nk insaf. Kalau dulu Lala buat post cakap tak terbukak hati nk bertudung lah apekebendejadahnya, sekarang dah tak. Sekarang, I'm a fully-hijabbed person.


*gambar first Syawal

Then, ingat lagi tak dulu Lala minat gila kat drifitng apasegalaknya, sekarang one of my wishes came true, Alhamdulillah :3 Terlaksana juga impian nak naik Rx-8. Auwmm, jgn tanya lah mana dapat naik ;) Kita balik Kuching ni rasa mcm org kaya tau. Mana taknya, naik rx-8, pakai stilettos 4 1/2 inci, 5 inci. Naik flight pulak pakai boots 3 1/2 inci. Then orang ckp saya trendsetter dekat sini *blushing. Haha manada, Orang kat sini memang trendy semua, Pergi The-Spring rasa mcm pergi Pavilion. Lastyear orang pakai maxidress dgn sandal pergi sana, ya Allah, rasa mcm manusia paling selekeh di dunia. Orang sana fashionable semua. Then, bila otw nk pergi berjalan raya, minah-minah sini pakai kasut entah berapa inci entah, baju renda-renda berkilat-kilat mengalahkan kain langsir, rambut lagi karat dari besi, then bonceng motor tak pakai helmet dgn boypren. Haha lawak gila.

Sekarang kita ckp pasal studies pulak. Pelajaran mcm biasalah. Ada kawan baik yg memberi sokongan kata-kata semangat nak belajar. Family pulak byk yg stresskan saya, bagi harapan melampau-lampau. Hurmmmmm , what a sad life :(

Friends pulak, auwmmm maken ramai. Berkawan biar seribu kankankan ;) Jangan tanya lah mana Lala dapat kawan, Lala try untuk jadi friendly kepada semuaaa orang tauu . Tapi manalah tau Lala ada tersombong kepada kauorang ke, sorry tau :'/






*gambar saya dengan rx-8 kesayangan

No comments:

Post a Comment