Friday, March 2, 2012

Atah Sahar :'(

Semua orang ada kawan, aku pung same. Aku kenal dia dari Standard 4 lagi, time tu dia satu meja dgn aku. Dia tu independent, pndi jaga diri, and last but not least, senang buad org gelak tapi dia jugak lah y cepad tacing. haha. Nama dia Siti Aisyah Mohd Sahar, nama manja dia, ATAH ! Atah, aku harap kau bace nie :)

Kiterang bestie sejak Standard 4, then jd pgws samasama, sleepover, pegi study group, and swimming. Masa tahun 6 kau selalu tido ruma aku sebab aku nk pinjam buku rujukan kau. Everytime lepas lunch mase ade kelas tmbhn kt skola kite jalanjalan ronda sekolah sambil makan chewing gum. time tu kita hantu chewing gum. Kalau kita study dekat library pulak, kita slalu beli gula-gula kt gerai bwh tu then sorok dlm bag. kt library kite mkn senyap-senyap. Masa tahun 5 kau n nadia gadoh, and kau rasa hidup kau tk bermakna, then aku kasi kau satu kertas bestfriend lepas tu kau nanges, esokharinye, kau kasi aku rantai wrna pink tu, smpi skrg aku simpan. dia punya love kt bwh tu je trtanggal. Kita slalu swim dekad Palace of The Golden Horses, kau engad x ? lain kali kau pegi sane igt lah aku penah menjerit smbil main slide kt sane.

Masa aku darjah 4 ke 5 eh, y aku ada buad bday party and kau kasi aku pencil tekan pilot and buku hannah montana, dua2 barang tu da jahanam tapi aku simpan lagi birthday card tuh (walaupun dh koyak dua) and aku tampal kt dinding dlm bilik aku, tp skrg entahmane tah kad tu xnmpk pun. Kau selalu dapat baca fikiran aku dengan mudah, kau tahu sapa crush aku, kau selalu tgkp gmba tk senonoh aku and ugut nk hntr kt crush aku *aku tahu kau joking je time tu. and bile aku nk tgkp gmba kau, kau ta nak, segan lah konon. sekarang kau dah tk tahu malu, eloklah tu.

Masa tahun 6 akhir tahun kiterang gado sebab kau kasitau nama aku kt lelaki mengong tu, Bulleted Listand sejak tu kita dh xrapad cm dulu, and kau rapad dgn GTL, aku dgn nabiladania jeh. tapi aku tkley lupa lah memory kita bersama. sebab aku tkperna ada pengalaman mcmtu dgn org laen. aku sayang kau :*

No comments:

Post a Comment