Thursday, December 22, 2011

WONDERFUL + SUPERB :)

Hey pretty gals and handsome guys :)
Sayang korang, kiss sikit, *muachx muachx*

Tadii, Koperal Jumper buat reunion utk Kem harituu. Aku rasa bebanyak hangout aku tk perna rasa sebegitu bahagia. Act, nothing much happened lar, jd audience tengok dorang maen bowling, then, tengok wayang, and lepak. Koperal Jumper si budak hannam tu bwk kami bertiga pegi Carrefour, alas, si budak hannam tu and kwn aku dh hilang, tinggal aku n Ariff je. Then, Ariff belanje kami semua Rotiboy y akhirnya dimakan habes oleh adik-adikku.

Time balek tu sumpah bangang gile gelabah gile cuak gile, mane tak gile. Dari 6.30 mak aku dah call suro balek. Tetapi, lepak dulu. Then dalam bus tu aku dh cuak gile bangang. Dahstart imagining things kot. Lappy and efon kena rampas, segale bnde jadah uh. Makan mint candy y baru dibeli smpi tinggal separuh, gune jalan jauh balek rumah walaupun rumah belakang busstop je, then muntah depan rumah jiran. memang bangang. Smpi rumah je, 8.44. adik aku bukak pintu. Naik atas, tengok mak aku ONLINE.

Aku : "Ibu, I'm sorry, I'm late." (Sambil menghulurkn tgn utk salam)
Ibu : Focus kt tab.
Aku : "Takpayahlah buat macam tuuu ! "
Ibu : menghulurkn tangannya. "Dari kecik, ibu pesan, kalau keluar, balik sebelum Maghrib, nie baru 15 thn dh reti balik lmbt."

Kalau aku tahu baik balik lambat lagi. Haihh -,-
Today memang best, and, I can't stop myself from smiling until now :)

p/s: Congrats to PMR candidates who managed to get good achievements. Especially abang saya ARIFF IMRAN :)

No comments:

Post a Comment