Tuesday, December 6, 2011

Kem Integrasi 1 Malaysia :)

Assalam :)

Warning:short post. okay, I recently went to a camp, which, in the first place, memang payah gilaa lah nak pegy. tapi akhirnya addicted.

Sumpah, aku jumpaa ramai gilaa laa budak y sporting + happening + friendly
sumpah, rase cm tknk balek, and, aku sayangsayang korang semua. muahmuah.

Kak Azura


Safee


Penghulu kitaa


Mierawrr


Khalil




Bob


and lastly,



Capik Sofian. Act, kami berkenalan kt mukabuku je sbb aku x menyedari kewujudan dy kt sane. Hee ;)


Okey, act, list nye pnjg, but since rase-rasenye agak malaslah nak bukak, carik satu-satu, nie je lah. Antaranya, Liyn Vaneesa, Ariff Imran, budak 11(2) y super-baek pegy amekkan aku air haritu and Khayrin Zulaikha y saya tidak punya gambar.

Ini gamba kami semuaa..






p/s: aku y pki tdg puteh, raybans hitam

Ini a few sajelah kan, takkan lah nk tayang satu-satu semua gamba kott. Kalau kau nmpk budak y pki cardigan grey itu ialah Dania y buad hal pegy demam. okaycce, sayang korang, assalam, bye :)

credits to fb.com for the photos.

No comments:

Post a Comment