Tuesday, December 13, 2011

BROTHER BARU :)

Assalam and hye-hye everybody :)

Act Laalaa ade byk sgt bende nk citer, tp xtahu nk citer y mane satu dulu, so, kite citer y mula-mula berlaku dulu okayy. Igt lg x, Laalaa perna post y pasal Kem Integrasi 1 Malaysia. Okay, disitu kan Laalaa ade citer pasal budak-budak y happening+sporting. Okay, tahu tk, salah seorg drpd mereka, itu abang baru saya. Nk tau sapaa ? Okay laa, aku malaslah nk maen teka-teki pulak time nie kan. Terus-terang je lah.

Dye seorang y super-sweet, super-baek and memang superb. Thats why aku sayang dia so much as a sister. Masa camp tu bukan first time kami kenal tau, we've met before time wall-climbing. Haha, he's there kot time aku melalak-lalak takut pada ketinggian haritu. Heehee X) Namaa diaa, Ariff Imran, 15 y/o, SMKPP14(1). Muehehe. Act, aku baru 14 kan. Tp ngaku diri tua. Lantaklah, buad don't know jee kayy. Okayce lah, aku nk belaa.

#Please respect dia okay. Maybe dia tk hensem or comel or taiko mcm abang/scandal/balak kau ke, tapi dia still abang aku and aku sayang dia ketat-ketat. Kau tk suke, fuck-off, that is my brother, not yours. Kbye, assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment