Tuesday, August 23, 2011

Ohmaigawshh!

Heyhey! Oke, post nie is about my sedare. HAHA! tak berakal kan care aku tulis nie.
Act, I've just realized tht I hve such a HOT boy as a cousin. I mean, duapupu.
Sumpah, sudahlah HOT, LOADED, HENSEM, CUTE pulak. I was like OHMAIGOD!
Tapi tknk bagitahu sape budak HOT tu. Kang dy bace or gurlfiee dy bace matii akuu!
Lagii punn, kiterang bukannye rapatt puunn..
Untung laa gurlfiee dy tuu. Dapadd balak HOTT macam tuu.
Harap-haraplah aku dapadd balak yang HOT macam tuu.

Hey you, duapupu! sorry if you read this.
You might b angry :( i know :(
I'm so SORRY babeyh :(
Dahulu, masa kau dtg ruma aku, aku tk seda pun pasal kau.
Tak seda pun kehadiran kau :(
Tk tahu pun yg apa yg Ibu chakapkan tu betul
Tk sangka ada sedare yang HOTT sebegini
Ye lhaa.. time tu kan aku kanak-kanak Ribena lagii..
Don't blame me laa
I hope I deserve you :)

Aku datang rumah kauu raya niee jgn lari pulakk mcm thn lepas-lepas :)

1 comment:

  1. Wah.. siapalah bakal menantu pertama bucu tok??? hahaha...

    ReplyDelete