Friday, May 27, 2011

Betrayed. sedeyh kan?

korang perna tak dikhianati, dikecewakan, or, watever as long as it feels the same. gawshh,, it hurts.

I never knew you'd change. In a way I've never expected.
Sumpah, dahulu kau baek ajeh. Ta pernah bwad jahadd.. tapii .. lepas kau kwn dgn dorang,
budak-budak bermasalah itulah, kau dah berubah..giler..

Well, I know I'm not a good sister, aku jarang na kesa pasal kau pulak kan, tapii, sumpah, aku rase kecewa atas tindakan kau merosakkan diri kau seperti camne kawan-kawan kau rosak.

Dahulu kau baek ajeh, macam angel. Sekarang, ayat tuh suda tak layak untuk kau. Akak sory sangad tapii, kau memang bukan 'adek' yg akak kenal duluu. Harap kau berubah lah sayang.




I missed the old you darls,
I missed it so much when people say, "sweet lah adek kau uh qeyla"
I missed it so much when they say "untung kau dpt adek cm dea"

I hate it so much when they say "adek kau dha social kan sekarang?"
I hated it the most when they say...
"tadii aku jumpe adek kau melepak. bapak gedik sial adek kau tadih"

please change, for me, kakak kau jugak an?

No comments:

Post a Comment