Wednesday, April 27, 2011

Awakk! Saya dah gemuk !!


Awak, awakk!! saya dah gemuk !!
X suke tau sebutmenyebut ayat itu walaupun tiap-tiap hari aku menyebutnyee.

Baju raye da beli suda. Kaler biru, kechik + singkat. Laa.. aku memang suke pakai yg ketat-ketat + singkat-singkat nii.Tapi itu laa, aku sekarang ni keluar da jarang da nk pki baju-baju yg ketat-ketat + singkat-singkat inii kerana keadaan tida mengizinkan.

So, bile da beli baju ketat nii igtkn semangat lah sikit nk berDIET sekali tengok, maken brtambah la selera makan aku. Kalau kt skola buley ikat perut, bile sampai ruma, bukak-bukak pintu terus da terbau masakan ibu yg sedap MENGANCAM tu, haaa!! terus hilang keteguhan imanku dlm berDIET. terukkan? Hee X)

tape tape,nty majalah YEZZ! kesayanganku ad kasi tips DIET utx keluaran bulan MEI nty, so.. kita tunggu aje laa! cukup duit nty, agk-agk untung business jual brooch kartun-kartun aku nty, aku belila majalah ouhh.. majalah kesayanganku + majalah seventeen. aku suda mula membeli majalah itu selepas Nabila ckp majalh itu mncari covergirl tpy my mom x izinkan. Dea suro cermin diri dulu! terukkan?! X( Hmm. tapelah, xdpt jd covergirl un atleast dpt gak menyokong majalah itu agypun majalah itu byk tips-tips fashion antarabangsa..so tadelah sakai sgt aku nantii.

No comments:

Post a Comment