Saturday, January 1, 2011

New year!

Salam. Sedar x sedar da 2011. Rase cm baru je amek result UPSR. Hurrmmmm.
Mcm biase lah kalo da taon baru tu azam pon baru. Mcm biase lah aku. Azam aku tiaptiap taon pon same iaitu nak KURANGKAN BERAT BADAN. Azam nak study sungguhsungguh tu goes to the second place lah. Yg paling diutamakan ialah nak kurangkan berat badan. Sbb tiaptiap kali cuti skola msty berat naek. Taon ni je da 5 kilo. Turunnye kang 2 kilo je. X puas haty betul lah aku

Tapi ape-ape pon, pada taon baru yg mulia ini. Pada hari yg bersejarah ini....kita jgn xpuasaty, jgn masammasammuka, jgn merajuksinisana, kita kena celebrate sbb umur kita da panjang. at least, bagila sedekah pd orangorang yg memerlukan. (ckp je lebih aku ni. buad pun tidak.)

Ape-ape pun, HAPPY NEW YEAR and semoga bergembira menyambut tahun baru. I really hope this year I can perform better than the other year, I can make more friends, be more realistic, and xcakapmerapulagilah. But what I reallyreally hope is I can prove it to my parents and my family that I can do well in my studies and I won't dissapoint them. And ada satu azam baru yang x patut jadi azam aku is aku nak ayah aku naek pangkat. Dapatlah beli rumah baru, kereta baru and palingpenting allowance pun naeklah. And I'll try my best to make this blog looks new as it's new year but since aku dah merenew nye sebelum new year, aku tangguhkan dululah plan untuk merenew blog aku.

Finally, to end this blogpost, ad nasehadd untuk pembacapembaca sekalian iaitu....
rajinrajinlah bukak blog aku. jadikannya salah satu azam baru anda. hehe. gurau je.
jangan lupa beramal, study rajenrajen.
yang x study tu kerja betulbetul, jgn makin gaji buta.(eh, betul ke ayat aku?)
wtv lah. and happy new year!


eh, lupelah nak sertakan sekali! visit my mom punye blog since she's still new as a blogger.
www.iceblendedformysoul.blogspot.com

No comments:

Post a Comment