Wednesday, December 29, 2010

GEWDBYE SUPRA !


Salam u all! Kesah sedeyh ini terjadi waktu nk beli kasut skola kt Lifestar. Sobsob!

Waktu nk bayar kasut skola aku, my dad tanye lah, nk beli ap2 lagi ke? Since kasut tu ad 50% discount, ayah aku x kesah lah kalo aku nak beli 2 pasang kasut tu. Tapi aku xnak. Xpelah, sayang duit ayah tu. Baek beli buku. Hikhikhih! budak baek lah pulak.

Then, aku cakap lah kat ayah aku tu
"kalau ayah nak belikan supra utx akak, boleyla"
, then kak cashier tu gelak. Ayah aku pon gelak same. Then ayah aku tanye la kak cashier tu,
"SUPRA ad saiz x?"
then kak cashier tu gelak la lagi. Lawak sangat ke aku ni? Then akak tu geleng kepala. FUHH! hancur luluh hatiku. Tapi xpelah. SUPRA is not 100% meant for girls. Gurlz tertentu yg kakinye besar je buley pki supra. Ayahaku buleyla pki supra sbb kaki dea besar. Ad saiz dea pulak tu. Huh! jelesjeles!

Tapi aku berterima kaseh lah kat kak cashier tu sebab tolong simpankan sepasang kasut saiz 6 untuk aku. Yeahlah! Discount 50% memang la laris kasut tu dijual.

Tp aku still x puas aty pasal SUPRA tadi! Sesape yg nak gelakkan post ni dipersilakn lah eak. Lagi2la lelaki yang berSUPRA di luar sana, yang memiliki SUPRA atau yang mengidam-idamkan SUPRA. Kalau kau nak gelakkan aku, gelaklah sepuas hati yeah.

Si budak kecik FIMIE ni pon buley pki SUPRA. Aku x buley pulak. Huhh!

No comments:

Post a Comment